"Zielsverbanten"

Gisteravond een fantastisch gesprek met onze twee kinderen gehad. Als ik zeg dat ik pijn heb tussen mijn schouderbladen, legt mijn dochter uit zichzelf haar hand op die plek. Ik voel de warmte en energie stromen en ze vertelt me heel raak waarom het zo voelt daar. Ook vertelt ze me wat ze er naar toe stuurt om het beter te maken. Het begint te stromen en de tranen biggelen langs mijn wangen. Ik vertel dat het knap is wat ze doet en dat ze heel goed naar zichzelf luistert en dat dat haar grootste kracht is. Als vanzelf verplaatst haar hand naar mijn arm waar ik al een tijd uitstraling voel en vertelt ze mij dat ik ooit ben gevallen, de breuk is geheeld maar eromheen nooit hersteld is.

Daarna keert ze zich tot haar broer en vertelt hem hoe hij denkt en voelt. Ook vertelt ze dat zijn "zielsverbant" , zoals ze dat noemt, zijn tweelingbroertje is die wij zijn verloren door een miskraam. Zij vertelt hem dat hij altijd bij ons is en dat mijn zoon vaak met de ziel van zijn overleden broertje speelt en dat hij met hem fluisterend praat tijdens zijn spel en daarom nooit bang is alleen of in het donker. Ze vertelt tot slot dat zij zelf altijd een onzichtbaar vriendinnetje bij zich heeft die van gedaante verwisselt, een soort beschermengeltje voegt ze eraan toe. Wauw. Ik ben er stil van......natuurlijk weet ik al heel lang dat er meer is. Ik heb het alleen uit angst heel diep en lang weggestopt. Wilde niet anders zijn en voelen. Drie jaar geleden ben ik begonnen met intuïtieve ontwikkelingscursussen en dit heb ik afgesloten in december met een mediamieke cursus. Prachtige ervaringen heb ik hier in opgedaan en ik hoop dat ik onze kinderen het vertrouwen in het universum en kracht van energie mee kan geven en dat ze zo open en als vanzelfsprekend hier in blijven door ontwikkelen.


Ik geniet nog even na.........Wauw......